Mozzarellalax med sparrispannacotta

En perfekt laxmiddag
 
Slutresultat 4 portioner
600g lax
1 paket buffel mozzarella
4msk grön pesto
salt och svartpeppar
 
Sparrispannacotta
2 gelatinblad
1 knippe sparris
1 scharlottenlök
1 msk smör
3 dl grädde
2 msk färsk gräslök.
 
Börja med sparrispannacottan. Bryn löken och sparrisskivor i en kastrull med smör.Blötlägg gelatinblad i ca 5 minuter. Tillsätt grädde och kryddor. Ta av från värmen, tillsätt gräslöken och gelatinblad. Rör om och häll i små skålar.
 
Dela laxbitarna, fyll med pesto och mozarellan och grädda i 175grader i ca 15-20min.
 
Smaklig måltid
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0