Får man äta en pepparkaka?

Det finns endast en pepparkaka som är god. Och det är Annas pepparkaka...
Min burk är full med såna, men får man äta en pepparkaka när man håller på med LCHF?
Ja, det tycker jag. Det är jul och då ska man unna sig det.
Men komihåg att begräsa dig endast till helgerna.
 
 

Enkelt

Att lyckas är ganska enkelt, det är bara att lära sig skillnaden mellan mat och fällor.
 
 

Melissa Horn

 
Det är bokat och på söndag ska jag gå på hennes koncert tillsammans med Elin.
Längtar

Smyckeställ som julpynt

Låt fantasin visa vägen
Smyckeställ från Glitter, finns även i svart för 149kr
 
 
 

 
 
 
 

Det är inte för sent

 
Du vet inte hur du ska göra, hur du ska börja. Du kanske lyckats börja men du satsar för hårt och efter två veckor så har viljan, motivationen försvunnit. Träningsvärken gjorde sig påmind några gånger. Du tänker att du ska starta om på måndag och så blir det inte av.
Du kanske tom har ett gymkort som kostar pengar. Och då ska du stressa upp dig över det också.
Äsch, släpp det.
 
DU ska ansluta dig till mig. Jag tror verkligen på detta. Du kommer att växa med träningen. DU vänjer kroppen sakta men säkert för en högre belastning.
 
Träningschema kan se ungefär så här... du bestämmer

DETTA ÄR ALLTSÅ FAS 1. (MÅNAD 1)

Börja med att väga dig och mäta dig. Fota dig om du vill, det gjorde jag. Lägg pappret med dina mått  i ett kuvert och spara, öppnas den 1:a mars.Du gör om proceduren den 1: januari och den 1:a februari.

Skriv ut filen med träning, du bestämmer själv vad det är, du vill träna.

Datum på månaden avgör hur många repetitioner du ska göra.

Varje dag ska du ta en promenad. Den ska ta minst 20 min.

 

Ändra kosten. Jag kör med LCHF.

Men det du kan göra är att ta bort all fika, all bröd, begränsat med frukt, bort med potatis, pasta, ris…

Gör det inte avancerat gör det roligt.

Känner du fler som är sugen på att följa detta, meddela mig gärna J

Varför ska man starta nu, i december? Just för att det är december, det är en tuff månad för alla. Och vi ska ta hand om oss.


Mozzarellalax med sparrispannacotta

En perfekt laxmiddag
 
Slutresultat 4 portioner
600g lax
1 paket buffel mozzarella
4msk grön pesto
salt och svartpeppar
 
Sparrispannacotta
2 gelatinblad
1 knippe sparris
1 scharlottenlök
1 msk smör
3 dl grädde
2 msk färsk gräslök.
 
Börja med sparrispannacottan. Bryn löken och sparrisskivor i en kastrull med smör.Blötlägg gelatinblad i ca 5 minuter. Tillsätt grädde och kryddor. Ta av från värmen, tillsätt gräslöken och gelatinblad. Rör om och häll i små skålar.
 
Dela laxbitarna, fyll med pesto och mozarellan och grädda i 175grader i ca 15-20min.
 
Smaklig måltid
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0